[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Залізо, Інтернет та все що з цим звязано » Ігри » Правила даного форуму (Всім обовязково читати)
Правила даного форуму
Vlad-step)))Дата: Понеділок, 03.11.2008, 15:17 | Сообщение # 1
I love Ukraine
Сообщений: 547
Репутация: 16
Статус: Offline
1. Якби Ви не відносились до того чи іншого об*єкту, що буде обговорюватись - поважайте думки інших і не висловлюйтесь банальними фразами про те чи інше. ("Це гра для дурнів", "Типу кращє йти на вулицю чем грати и бути .." і т.п.) Якщо маєте що сказати - будь-ласка, не маєте - просто почитайте теми мовчки і не засмічуйте форум флудом.
2. Якщо викладаєте інформацію про ту чи іншу гру, було б непогано також розміщувати декілька скріншотів, офіційну обкладинку (за бажанням). Зрозуміло, що опис гри повинен бути інформативним.
3. Заборонено викладати посилки на статті на інших сайтах, якщо вони були не написані вашою рукою.
4. Якщо пишете сподобалось вам чи ні, то напишіть також чому.

Заборонено будь-яку реклама чого-небудь, у тому числі вказувати на інші ресурси Інтернет без попередньої згоди адміністрації. Якщо Ви вважаєте, що повідомлення може представляти інтерес для читачів, перешліть його модератору, можливо, він дозволить його розміщення. Ви можете дати посилання на ресурс, якщо таку інформацію (що не суперечить даним Правилам і Правилам окремих форумів) потребує той чи інший учасник, проте вважається порушенням, якщо Ви умисно даєте посилання на свій ресурс (домашню сторіночку), на якому такої інформації немає або вона лише побічно відноситься до обговорюваної проблеми. Для цього використовуйте відповідну опцію у Вашому профайлі


Допомагаю в розкрутці сайтів.Скрипти, HTML
 
Форум » Залізо, Інтернет та все що з цим звязано » Ігри » Правила даного форуму (Всім обовязково читати)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024