Головна » 2010 » Листопад » 20 » Найдивніші пропозиції для туристів
Найдивніші пропозиції для туристів
12:21

Зараз, якщо є достатня кількість грошей, можна побачити будь-яку країну, будь-який острів - Ви можете попасти в будь-яку точку на карті, варто тільки захотіти. Безліч туристичних компаній займаються задоволенням потреб туристів, і пропонують найфантастичніші подорожі. Наприклад, є навіть пропозиція від приватної компанії, що пропонує подорож на Місяць. Окрім цього, є не менш фантастичні варіанти відпочинку.


Подорож до Місяця

Найдивніші пропозиції для туристів


Звичайно, відвідати поверхню Місяця ніхто не пропонує, на жаль - але пролетіти поряд з супутником Землі можна, подібним типом космічних подорожей займається компанія Space Adventures. Політ займає близько семи днів, на швидкості до 35 тисяч кілометрів на годину. За цей час мандрівник може бачити зірки, освітлену сторону Місяця (дуже близько) і Землю з відстані півмільйона кілометрів. Кандидати повинні пройти тренування, термін - 4 місяці, і потім вже можна летіти. Два вільні місця в космічному кораблі доступні за ціною 100 мільйонів доларів кожне.


Відпочинок за мільйон доларів

Найдивніші пропозиції для туристів


За такі засоби можна купити непоганий особняк, а можна відпочити в готелі Emirates Palace resort, побудованому в Абу Дабі. Це не тільки мешкання в готелі, але і декілька подорожей, пропонованих в даному туристичному пакеті. За мільйон доларів Ви зможете відпочивати цілий тиждень, за який Вам покажуть безліч чудес Сходу і запропонують виткати власний килим.

Ця пропозиція вже занесена в Книгу Рекордів Гіннеса як найдорожча у світі.


Відпочинок зі свинями

Найдивніші пропозиції для туристів


Так-так, жодної помилки. Правда, відпочивати зі свинями - не зовсім вірно підібране словосполучення. Це пакет для туриста, в який входить і заплив зі свинками. Є місця, де туристам пропонують плавати з дельфінами - ну, а тут Ви можете плавати зі свинями. Виявляється, свині дуже люблять плавати, і такі водоплавні свинки - чистьохи ще ті.


Відпочинок в парку ліліпутів

Найдивніші пропозиції для туристів


Якщо комусь хочеться відчути себе Гуллівером, можна відпочити в парку, який населений маленькими людьми. У цьому ж парку багато будівель теж маленькі, так що може скластися враження, що Ви дійсно потрапили до ліліпутів у чарівній країні. Цей парк розташований на півдні Китаю, і стає все більш відомим серед туристів.


Подорож до Афганістану

Найдивніші пропозиції для туристів

Не дивлячись на те, що в цій східній країні до цих пір йде, фактично, війна - деякі туристичні агентства пропонують можливість відвідати Афганістан з розважальною метою. Туристам пропонують відвідати різні архітектурні творіння, які вважаються надбанням людства. Крім того, можна відвідати древні міста і місця, де люди жили тисячі років назад. Так, це може бути небезпечно, але багатьох небезпека приваблює.


Підводний відпочинок

Найдивніші пропозиції для туристів


Ні, мова не йде про комфортний підводний готель - швидше, мається на увазі підводне бунгало. Жити доведеться у невеликій кімнаті, де є ліжко, туалет, пристрій для поглинання вуглекислого газу і велосипед, який призначений для тренувань, і, одночасно - для вироблення електрики. Частина електрики виробляється сонячними батареями, виведеними над поверхнею води, так що недоліку в електриці неначе не повинно бути. Їжу мешканцям доставляють аквалангісти.
Категорія: Повсякденне | Переглядів: 867 | Додав: Vlad-step))) | Теги: Найдивніші пропозиції для туристів | Рейтинг: 5.0/1 |
|||


Всього коментарів: 0
avatar